Waarom zou je kiezen voor mij?

Met mijn inmiddels 20 jaar ervaring in de Marketing & Sales had ik jou graag verteld dat ik jouw marketing- en communicatieplannen zal schrijven en ik jou oogverblindende resultaten zal garanderen.

Ik weet ook zeker dat jij ontzettend enthousiast over de geschreven plannen zou zijn, maar ik weet ook dat jij niet de beste resultaten gaat realiseren. Het beste resultaat behaal jij als jij jouw plan zelf schrijft.

WAAROM?
Het wordt jouw plan, jouw hart zit erin, jij staat achter het plan en daardoor zal het plan ook slagen. Dit zou ik met mijn plan nooit kunnen realiseren, hoe buitengewoon deze ook zou zijn. Nu hoor ik jou al denken: leuk idee, maar daar heb ik toch helemaal geen tijd voor. Bovendien heb ik daar niet voldoende expertise voor in huis.

TRAINING
Om jouw plannen, zowel persoonlijk als professioneel ook daadwerkelijk te realiseren heb ik een training ontwikkeld. Hierin realiseer jij stap voor stap jouw plannen en zul jij zien dat je groeit, jij legt de basis waarop je ook in de toekomst weer terug kunt vallen, want een bedrijf is tenslotte altijd in beweging.

INDIVIDUELE BEGELEIDING
En dat doe je niet alleen. Als trainer, begeleider en coach sta ik naast jou. Ik ondersteun jou in dit volledige proces en ik zorg ervoor dat jij jouw resultaat gaat behalen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat commercieel succes ontstaat uit een natuurlijk proces met wederzijds vertrouwen. Samen bouwen we bruggen en brengen wij verkopen naar ongekende hoogtes.

MEER INFORMATIE
Wil je meer weten over de training? Bekijk de video's hiernaast.

Maar ben jij al aardig op weg en heb jij niet de volledige training meer nodig? Zoek je alleen een sparringspartner of een teamcoach om de boel weer op de rit te zetten? Ook dan kun je bij mij terecht.

Dus heb je vragen? Wil je graag samenwerken of leg je graag contact?
Ik heet je van harte welkom. Mail: info@ilseschoemaker.nl of bel: 06-23790304

Tot ziens!

Hi, ik ben Ilse Schoemaker

 

  • GECERTIFICEERD COACH
  • TRAINER & ONDERSTEUNER
  • EXPERT OP HET GEBIED VAN MARKETING & SALES
  • EXPERT OP HET GEBIED VAN (STRATEGISCHE) VERBINDINGEN LEGGEN BINNEN VERANDERTRAJECTEN
  • ONTWIKKELAAR VAN DE  PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE ONTWIKKELINGSTRAINING ‘SUCCES BEGINT BIJ JEZELF’
Erkend coach, gecertificeerd door Stichting StiR

Korte historie:

- Ik kom uit een ondernemersgezin van een familiebedrijf,
- Familiebedrijven zijn altijd een rode draad in mijn leven geweest. Niet alleen, omdat ik in een ondernemersgezin ben opgegroeid. Ik heb ook altijd bij familiebedrijven gewerkt.
- Naast familiebedrijven ligt mijn hart ook in de zorg. Als vrijwilliger ondersteun ik cliënten en zorgen we samen voor ontspanning gedurende de dag.

Familiebedrijven en zorginstellingen hebben veel gelijkenissen:
- De betrokkenheid bij familiebedrijven en zorginstellingen is hoog.
- De complexiteit binnen een familiebedrijf en een zorginstelling is over het algemeen ingewikkeld.
- Verandertrajecten binnen familiebedrijven en zorginstellingen zijn daarom over het algemeen ook expertise trajecten te noemen.
- Mijn expertise zit erin om iedere verandering binnen iedere onderneming en zorginstelling tot een succes af te ronden.
- Samen met jou en jouw team zorg ik voor een nieuwe mindset en een nieuw resultaat.

- In de afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt voor diverse merken en branches. Ik heb gewerkt voor bijvoorbeeld het hoofdkussenmerk Silvana en Silvana Support, maar ook voor het wasmiddel Klok.
- Daarnaast heb ik private labels in de markt gezet en ik heb ook vele kleinere bedrijven geholpen hun product of dienst te vermarkten.
- Mijn expertise ligt in business-to-business, maar zeker ook in business-to-consumer.

Met andere woorden: ik weet als geen ander hoe ik jou kan helpen jouw product of dienst op de markt te zetten, hoe er winst uit jouw bedrijf gehaald kan worden en hoe jouw bedrijf kan groeien.

Daarnaast ben ik ook nog ervaringsdeskundige. Hoe zo?
Ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Ik heb dezelfde schoenen aan gehad die jij nu aan hebt. Ik wilde ook de stappen zetten die jij nu ook wil gaan zetten. En waarom zou jij het wiel opnieuw uitvinden als deze allang bestaat!

En om jou persoonlijk goed en professioneel te kunnen coachen heb ik de Coaching opleiding voltooid en ben ik gecertificeerd coach.

Kortom: ik ben er voor jou!

MIJN ERVARINGEN

Om mijn deskundigheid weer te geven heb ik een tabel ontworpen die past bij mijn ervaringen.

  • Informatie verpakt in een praktische training.
  • Praktische leerervaring die je direct kan toepassen in je eigen omgeving.
  • Praktische opdrachten aan het eind van iedere sessie.
  • Strategische doelen zien en deze ook direct doorzetten.

COMMUNICATIE

95%

SALES & MARKETING

95%

CREATIEF

90%

STRATEGISCH

95%